Indien betaling af eVISA og problemer med hjemmesiden– Opdateret 2019

På papir har Indien gjort det rigtig godt i forhold til at forbedre sin turisme siden der er blevet implementeret et “E-Turist” visa hvor turister kan få et Indisk visa online ved at skrive detaljer ned i en simpel form og foretage en betaling. Vi vil forklare om alle eVISA betalingsproblemer og hjemmesideproblemer  nedenstående.
Realiteten er den at den indiske visa hjemmeside  er en af de værste online visa systemer der findes. Mange af vores kunder er kommet til os grundet problemer med at få deres indiske eVISA online.
Det er en ting at vores kunder kommer til os for at få hjælp med hele deres visa proces, men når de kommer til os i frustration over flere mislykkede forsøg på at få et visa får vi ondt af dem.

Som følge af dette, har vi besluttet os for at udbyde vores visa service til halvpis ($25) hvis du allerede har udfyldt en ansøgning online, men har fået problemer med betalingen eller at serveren er gået ned. Du får en 50% discount hvis du ønsker at vi varetager hele processen for dig.

Hvordan får du Indien visum til franske borgere nemt?

Selv om du vil være i stand til at få indisk visum online selv, vil de fleste af jer ikke ønske at gøre en indsats for at adressere den indiske regeringsportal, er ikke så brugervenlig, har lange former at fylde og kolliderer ofte.

Hvis du er som mig, der hellere ikke vil bruge 3 timer på dine livsfyldningsskemaer, har du ikke noget imod at få det gjort af et rejsebureau, så kan du få dit indiske visum gjort via Travelvisabookings.com.

Klik for at få Indien Visa

Efter betalingen begynder de at behandle din Visa ansøgning og få det gjort inden for 2-3 arbejdsdage. Hvis du har spørgsmål, kan du nå ud til dem, og de er super hjælpsomme.

Er det gået galt med betaling af dit eVISA?

Et af de fælles problemer, vores kunder står over for, er betalingsrelaterede problemer. Dette er ikke blot regeringens fejl. SBI (statsbanken i Indien) bankens ePay-løsning kan ikke altid acceptere kort fra internationale kunder. Dette er også et problem hos deres online bankløsning.


Du vil være nødt til at udføre flere forsøg før din transaktion lykkedes. Det har også en betydning hvor heftig deres omfang af ansøgninger er, da deres servere ikke kan håndtere det.

Men den indiske regering vil ikke gøre det nemmere for dig, da din ansøgning kan blive afbrudt. Hvis du har 3 mislykkede transaktioner via den indiske visa hjemmeside, så skal du ansøge på ny.


Så hvis du allerede har lavet to forsøg med ét kort, så må Gud være med dig under dit tredje forsøg.

Har du brug for hjælp til at fuldføre betaling for et indisk visa?

Den eneste ideelle løsning er at få nogen til at lægge et direkte depositum for din ansøgning ved den nærmeste SBI bank. Dette virker 100 procent af tiden, hvis du har foretaget 3 mislykkedes forsøg. Hvis du kender nogen som kan gøre det for dig, kan du udnytte denne metode. Hvis du ønsker hjælp til denne proces, så kan vi gøre det for dig for $25 per applikation.

Fill out my online form.

Hvad gør du hvis den indiske visa hjemmeside ikke virker?

Et andet problem med den indiske visa hjemmeside er at webstedet for visum processen ofte er nede. Vi kan ikke sige hvor ofte vi selv har stået overfor dette problem. Med et enkelt klik bliver vi ført til betalingssiden hvor hjemmesiden kolliderer, og vi skal gøre alt igen.

Selvfølgelig genererer vi et ansøgnings-id for dig, når du udfylder programmet, og vi gemmer også programmet. Men nogle gange er alle de oplysninger vi har fyldt væk. Hvad bruger du til at gemme dit Indien E-Turist ansøgnings id, hvis du skal skrive hele ting igen?

Løsningen for dette er at have en dedikeret visumekspert, der konstant overvåger situationen, og som er vedholdende i sine forsøg. Nogle gange vil vores visumfolk i Indien genopfylde hele applikationen flere gange, indtil dokumenterne er korrekt uploadet.

Du kan prøve at rydde din cache og lave et nyt forsøg.

Hvordan skal man betale for ansøgningen til et indisk visa?

Der er i øjeblikket 2 betalings gateways, som du kan bruge. SBI ePay og Axis bank til et indisk visum, men begge muligheder er besværlige. Vi kan hjælpe dig med at udbetale visum eller udfylde din visumansøgning, og sørge for at hele processen lykkedes for dig, hvis du vælger at bruge vores service.

Hvilken betalingsmetode er bedst til et indisk visa? SBI ePay eller Axis bank?

Begge er rimelig meget det samme. Men europæiske kunder har større succes med Axis bank end SBI ePay. SBI ePay fungerer dog bedre for amerikanske kunder, men ingen af betalingsmetoderne accepterer American Express. Så du skal bruge et andet kort, hvis du bruger Amex.

Hvor lang tid tager det at bekræfte min ordre og få mit indiske eVISA når jeg har placeret min ordre?

Det tager os som regel 24 timer og vi vil bekræfte din ordre når du har foretaget en succesfuld betaling igennem en SBI-afdeling. Hvis du sender din forespørgsel i weekenden eller i feriedagene kan det tage længere tid. Du vil forblive opdateret omkring processen via vores visa ekspert.

Hvordan betaler jeg for en visa ansøgning til Indien?

Alt du skal gøre et at udfylde den nedenstående form og betale en afgift +$25 til os. Derefter vil vi arbejde på din forespørgsel øjeblikkeligt.

Hvordan kan jeg stole på at I fuldfører opgaven og at jeg ikke bliver snydt?

Alle dine transaktioner vil ske via Paypal og vi holder ikke på nogle af dine informationer. Du vil også blive beskyttet af Paypal køberbeskyttelse, og du kan få refunderet pengene via Paypal, hvis du er utilfreds med vores service.

secure flight itinerary for visa

Leave a Reply