Indisk e visa betalning och hemsideproblem – Uppdaterad 2019

På papper har Indien gjort mycket bra för att förbättra sin turism eftersom de har genomfört ett “E-Turist” -visum där turister kan få Indien-visum online genom att bara ange detaljer i ett enkelt formulär och göra betalning. Vi kommer att diskutera alla Indien eVISA betalning och hemsideproblem nedan.

Men verkligheten är att den indiska visumwebbplatsen är ett av de värsta onlinevisumsystemen som finns. Många av våra kunder har kontaktat oss för att hjälpa dem att få sina indiska eVISA på grund av komplikationerna att få ett online.

Det är en sak när en kund närmar sig oss för att slutföra hela visaprocessen, men när de kommer till oss med frustration efter flera försök att få visat, känner vi oss ledsna för dem.

Därför har vi bestämt oss för att ge vår visumtjänst till Indien till halva priset ($ 25) om du redan har fyllt en ofullständig ansökan online men har betalningsfrågor eller servern kraschar. Detta är en 50% rabatt om du vill att vi ska ta hand om hela viseringsprocessen för dig.

Hur får du visum i Indien enkelt?

Även om du kommer att kunna få indisk visum online själv, vill de flesta av dig inte försöka att ta itu med den indiska regeringsportalen är inte så användarvänlig, har långa formulär att fylla och kraschar ofta.

Om du är som jag som hellre inte vill spendera 3 timmar av ditt livsfyllnadsformulär, har du inget emot att få det gjort av ett resebyrå så kan du få din indiska visum gjort via travelvisabookings.com.

Klicka för att få Indien Visa

Efter betalningen börjar de bearbeta din Visa-ansökan och få det gjort inom 2-3 arbetsdagar. Om du har några frågor kan du nå ut till dem och de är super hjälpsamma.

Misslyckades din Indiska e visa betalning och behöver du hjälp ?

Ett av de vanligate problemens som våra kunder står inför är betalningsrelaterade problem. Det här är inte riktigt regeringens fel helt. SBI (statsbanken i Indien) banks ePay-lösning är dåligt utrustad för att acceptera kort från internationella kunder. Detta klagomål är beständigt även på deras internetbanklösning som de erbjuder.

Du måste göra flera försök innan din transaktion lyckas. Även serverbelastningen betyder att om det finns flera tusen visumansökare i taget kan servrarna inte hantera det.

Men den indiska regeringen kommer inte att göra det enklare för dig. Din ansökan kommer att avbrytas om du har 3 misslyckade transaktioner enligt den indiska visumwebbsidan, så måste du ansöka om det.
Så om du redan har gjort 2 försök med ett kort, hjälper gud dig i ditt tredje försök.

Den enda ideala lösningen för detta är att få någon att göra en direkt deposition för din ansökan hos närmaste SBI-bank. Detta fungerar 100 procent av tiden förutsatt att du inte har gjort mer än 3 misslyckade försök. Om du känner någon som kan göra det för dig, kan du använda den här metoden.

Om du vill att vi hjälper dig med den här processen, kan vi få det gjort för dig på $ 25 per ansökan

Behöver du hjälp med att slutföra betalningen för Indien-visum?

Fill out my online form.

Vad ska man göra när Indien visumwebbplatsen inte fungerar ?

Ett annat problem med Indiens visumwebbplats är att det ofta är visumprocessen webbplatsen nere. Vi kan inte säga hur ofta vi har mött själva denna fråga. Vi skulle se slutet av ljuset med bara ett klick för att ta oss till betalningssidan, där ingenstans, webbplatsen kraschar och vi behöver göra allt igen.

Naturligtvis skapas ett användar-ID för dig när du fyller i ansökan och vi sparar också programmet. Men ibland är all information som vi har fyllt bort borta. Vilken användning sparar ditt applikations-id för Indien E-Tourist-applikation om du måste skriva hela saken igen?

Lösningen för detta är att ha en särskild visumexpert som ständigt övervakar situationen och som är beständig i sina försök. Ibland kommer våra visumkillar från Indien att fylla på hela applikationen flera gånger tills dokumenten är korrekt uppladdade.

Du kan försöka rensa din cache och göra ett nytt försök.

Hur betalar man för indisk visumansökan?

Det finns för närvarande 2 betalningsgateways som du kan använda. SBI ePay och Axis bank för indiskt visum men båda alternativen är abysmal. Vi kan hjälpa dig att betala för ditt visum eller slutföra din visumansökan och ta hand om hela processen för dig om du väljer att använda vår tjänst.

Vilken betalningsmetod är bättre för Indiskt visum? SBI ePay eller Axis bank?

Båda är ganska mycket desamma. Men europeiska kunder har bättre framgång med Axis bank än SBI ePay. Dock fungerar SBI bättre för amerikaner, men båda betalningsmetoderna accepterar inte American Express. Så du måste hitta ett annat kort om du använder Amex.

Hur lång tid tar det för dig att bekräfta vår order och få mitt indiska eVISA när jag lägger ordern?

Vi brukar ta 24 timmar och vi kommer att bekräfta detsamma med dig när vi framgångsrikt har betalat för dig vid någon SBI-filial. Om du skickar dina förfrågningar på helger eller helgdagar, tar det längre tid. Under alla omständigheter kommer du att bli uppdaterad om de framsteg som vi gör av din visumexpert.

Hur betalar jag dig för Indien-visumansökan?

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan och betala visumavgiften +$25 till oss. Vi tar då upp din förfrågan och börjar arbeta med det direkt.

Hur vet jag att du kommer att slutföra uppgiften och jag inte kommer bli bluffad?

Alla dina transaktioner sker via Paypal och vi sparar inte någon av dina uppgifter hos oss. Du kommer också att skyddas av Paypals köparskydd och du kan återkräva pengarna via Paypal om du är missnöjd med vår service.

secure flight itinerary for visa

Leave a Reply